Partenerii Ro - Ma Food

Gennaro Auricchio SpA este o firma italiana lider în industria produselor lactate  , care este specializată în producția de brânză Provolone și brânzeturi fabricate din lapte de oaie . Fondata in St Joseph Vezuviu în anul 1877.

ITALCARCIOFI SRL este una dintre companiile din sectorul de prelucrare a produselor alimentare specializate în producția de anghinare și alte legume.

Datorită produselor sale de calitate si cercetarilor care vizează îmbunătățirea proceselor de producție și de strategii de marketing a reușit să pătrundă pe piața din europeană și lume.

A început în Arce, o provincie din Frosinone, în prima jumătate a secolului al XX-lea, de la un artizan de afaceri mici, POLSELLI astăzi este un protagonist în industria de morărit în Italia și un lider în producția de făină pentru pâine, pizza și deserturi.

Bayernland oferă o gamă largă de specialități selectate, obtinute prin măiestrie din laptele provenind de la fermele proprii Bavaria, după rețete tradiționale. Un gust unic si inconfundabil, gata pentru a satisface chiar si cele mai sofisticate gusturi.

Membrii familiei Pallante au lucrat în calitate de morari în Irpinia cu mult timp în urmă incepand din anul 1949,au inceput afacerea cu paste cu o mora de apa și o capacitate de producție de 25 de chintale pe zi. Astăzi, fabrica moderna produce 2900 de chintale pe zi, folosind cele mai bune selectii de grâu griș prelucrate printr-un amestec optim intre tradiție și tehnologie.

Ulei de masline.......

Pftischer este producator de cârnați și produse din carne fabricate dupa rețete tradiționale. Respecta traditia pentru a asigura un produs de calitate, fără a folosi gluten, derivate din lapte și coloranți.

Trufa este o ciuperca comestibila rara, care este considerata o delicatesă în multe părți ale lumii.

Pignatelli este o companie ce se ocupa cu prelucrarea trufelor.

Compania se ocupa cu producția de roșii și derivate ale acestora, rosiile folosite sunt cultivate exlusiv in sudul Italiei unde clima este perfecta pentru rosii.